فرماندار تربت حیدریه گفت : خیرین مدرسه ساز، ظرفیت معنوی آموزش و پرورش هستند و باید وم همکاری با خیران مدرسه ساز تبیین شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا از تربت حیدریه، دومین جلسه هیات مدیره جدید مجمع خیرین مدرسه ساز تربت حیدریه به منظور معارفه مدیر عامل جدیدمجمع خیرین مدرسه ساز با حضور فرماندار تربت حیدریه، معاون ی، امنیتی فرماندار، مدیر آموزش و پرورش وهیات مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز درمحل دفتر مجمع برگزار شد.

در ابتدای جلسه فرماندار تربت حیدریه با تاکید بر وم همکاری با خیرین مدرسه ساز تاکید گفت: خیرین و انجمن اولیا، پشتوانه بزرگی برای نظام تعلیم و تربیت هستند.

علی رستمی گفت: باید از ظرفیت معنوی خیرین، برای ترویج فرهنگ بخشش و نیکوکاری در مدارس استفاده کرد و آن را به عنوان الگو به دانش آموزان شناساند.

وی تأکید کرد: مطمئن باشید آموزش و پرورش می تواند آینده جامعه ما را ترسیم کند که در این زمینه باید با برنامه ریزی مناسب به این دستگاه کمک کنیم.

فرماندار تربت حیدریه گفت: توسعه پایدار را در مدارس بجوییم، اگر در پی تربیت شهروند خوب و رسیدن به حیات طیبه ایم باید نگاهمان به سمت مدرسه و معلم باشد.

رستمی افزود: آموزش و پرورش بدون مشارکت جامعه نمی تواند به تمامی اهداف خود برسد، خیرین و انجمن اولیا، پشتوانه بزرگی برای نظام تعلیم و تربیت هستند که ما باید این فرصت رو مغتنم بدانیم و با برنامه ریزی مناسب و تلاش مضاعف زمینه مشارکت و حضور این یاریگران نیک اندیش را در مدارس فراهم آوریم.

وی با اشاره به اینکه هزینه کردن در مدارس و برای تعلیم و تربیت سرمایه گذاری بزرگ و پر منفعتی است، تصریح کرد: چرا که کودکان امروز، طبیبان آینده دردهای جامعه ما هستند، بی شک کودکان امروز قدردان زحمات همه خیرین خواهند بود و در آینده با عملکرد خود، پاسخ این همه مهربانی را خواهند داد.

وی خاطرنشان کرد: خیرین مدرسه ساز و مدرسه یار، تفکر ناب نوع دوستی و فرهنگ نیکوکاری را در کودکان ما ترویج می دهند و مسیر رسیدن به انسانیت را هموار می کنند.

رستمی تاکید کرد: مجمع خیرین مدرسه ساز از 21 سال پیش فعالیت خود را درکشور آغاز کرده است و 20 تا 30 درصد مدارس کشور را خیرین ساخته اند و از 530 هزار کلاس درکشور 107 هزار مدرسه توسط خیرین ساخته شده است و دو نیم میلیون دانش آموز در کشور در کلاس هایی هستند که ساخته شده است و باید تلاش شود به موازات سایر امور خیریه تشکل ها، برنامه مطالعات درسی،سمن ها و سازمان های مردم نهاد ایجاد شود که دولت هیچ نقشی در آن ندارد وامور به مردم وبخش خصوصی واگذار شود .

رستمی واگذاری اختیارات به مسئولان محلی را یکی از فلسفه های اصلی تشکیل شوراهای آموزش و پرورش دانست و افزود: متاسفانه این شورا نتوانسته در چارچوب قوانین تدوین شده خود کاملا اثرگذار باشد.

وی ادامه داد: اگر چه یکی از ماموریت های شورای آموزش و پرورش ایجاد چشم اندازهای مشترک مبتنی بر مقتضیات و نیازمندی های بومی و محلی بوده است، ولی دو هدف عمده تفویض اختیارات و تمرکززدایی بعد ۲۶ سال از تاسیس این شورا هنوز محقق نشده و در تمامی این دوران با واگذاری امور به شوراهای اموزش و پرورش مخالفت یا مقاومت شده است .

رستمی تصریح کرد: هر چند اختیارات ویژه در این قانون پیش بینی شده از جمله تقویم آموزشی، سازماندهی نیروها،حمایت از دانش آموزان نیازمند و مستعد، جذب منابع درآمدی پایدار ولی متاسفانه هیچ کدام از این امور بدلیل مداخلات و تصمیم گیری در سطح استان و یا وزارت در طول سالیان متمادی عملیاتی نگردید است.

منبع: ایلنا

حضور ۴۰۰ معلم جدید از اول مهر در کلاس‌های درس خراسان‌شمالی

معلمان باید حق انتخاب مدیر مدرسه را داشته باشند

وقتی خانواده و مدرسه روش تربیتی مشخصی ندارد

لزوم بازنگری عمیق در برنامه‌ درسی/ در کتب درسی خلأهایی وجود دارد

کتاب برنامه ریزی درسی دوره تحصیلی متوسطه منتشر شد

ساخت مدرسه

خیرین مدرسه‌ساز ظرفیت معنوی آموزش و پرورش هستند

خیرین ,مدرسه ,پرورش ,ساز ,آموزش ,تربت ,و پرورش ,آموزش و ,مدرسه ساز ,خیرین مدرسه ,فرماندار تربت ,مجمع خیرین مدرسه ,اولیا، پشتوانه بزرگی ,انجمن اولیا، پشتوانه ,ظرفیت معنوی آموزش

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بک گراند مجله عمومی کاربران pikasotarhno يادداشت هاي يك كردكويي اینجا همه چیز هست مطالب اینترنتی و نراهُ قریبا دست نوشته های هکتور معرفی داستانها و اشعار مهدی بصیرت نیا 52437761 و زندگی...