مدیر آموزش و پرورش تربت حیدریه گفت: خیرین مدرسه ساز افتخار آموزش و پرورش تربت حیدریه هستند.

به گزارش خبرنگار ایلنا از تربت حیدریه، محمدرضا قرایی در این خصوص اظهار کرد: وظیفه خیرین، پیشکسوتان و یاوران فرهنگ یاری رساندن به مجموعه آموزش و پرورش است و فرصتی جهت احیای ارزش ها و کرامت انسانی فراهم می کنند.

وی با بیان اینکه وجود جامعه خیرین مدرسه ساز از افتخارات آموزش و پرورش شهرستان است، گفت:یکی از راه های همگانی کردن فرهنگ، شرکت در امور خیر در خصوص رفع نیازهای مدرسه ها و مدرسه سازی است.

قرایی بیان کرد: مدرسه سازی از اعمال خداپسندانه است زیرا مدرسه مکان تعلیم و تربیت، آموزش علم و دانش و پژوهش و جایگاه مطالعه و تأمل علمی و محل آموختن مهارت های زندگی است.

وی گفت: وجود خیرین، پیشکسوتان و یاوران فرهنگ در یاری رساندن به مجموعه آموزش و پرورش را فرصتی جهت احیای ارزش ها و کرامت انسانی می دانیم و وجود جامعه خیرین مدرسه ساز از افتخارات آموزش و پرورش شهرستان قلمداد می شود.

یکی از راه های همگانی کردن فرهنگ شرکت در امور خیر در خصوص رفع نیازهای مدرسه ها و مدرسه سازی تقدیر از اقدامات سخاوتمندانه و ایثار گرانه ی خیّرین است .

علمدران افزود: آنچه ملاک و پایه توسعه کشور محسوب می شود علم و دانش است و مدرسه سازی از اعمال خدا پسندانه است که مکان تعلیم و تربیت ، آموزش علم و دانش و پژوهش و جایگاه مطالعه و تأمل علمی و محل آموختن مهارت های زندگی را برای دانش آموزان را مهیا می کند.

وی تصریح کرد: در طول سال های اخیر، خیران، مشارکت زیادی داشتند و نسبت به چند سال گذشته رشد فوق العاده ای داشتند که این یک موهبت الهی است که نصیب فرزندان این مرز و بوم شده است.

مدیر عامل جدید مجمع خیرین مدرسه ساز خاطرنشان کرد: مسئولان باید خاستگاه اصلی جامعه را در مدارس آموزش دهند و خواستار توجه ویژه استاندار و فرمانداران و سایر دستگاه ها به آموزش و پرورش شوند.

وی اظهار کرد: باید ظرفیت های موجود در شهرستان را شناسایی کنیم و با تبیین و تدوین برنامه مناسب، نسبت به استفاده بهینه از این ظرفیت ها اقدام کنیم.

علمداران گفت: از ابتدای سال ۱۳۷۵ تا کنون با حمایت خیرین اقدام به احداث ۴۵ مورد فضای آموزشی، ۲ باب خوابگاه، ۳ سالن ورزشی، ۲۹ نمازخانه، ۱ باب کتابخانه، سه چشمه سرویس بهداشتی، ۲ سالن چند منظوره ، یک مورد محوطه سازی اجرا شده و همچنین ۱۳ پروژه درحال اجرا است و علاوه بر این چند واحد مسی و زمین توسط خیرین گرانقدر به آموزش و پرورش شهرستان اهدا شده است .

گفتنی است تفاهم نامه ساخت نمازخانه(سالن چند منظوره) با برادران خوجگی(فرزندان خیر ارجمند حاجیه خانم هادوی) به مبلغ یک میلیارد ریال با آموزش و پرورش تربت حیدریه منعقد شده است.

منبع: خبرگزاری ایلنا

حضور ۴۰۰ معلم جدید از اول مهر در کلاس‌های درس خراسان‌شمالی

معلمان باید حق انتخاب مدیر مدرسه را داشته باشند

وقتی خانواده و مدرسه روش تربیتی مشخصی ندارد

لزوم بازنگری عمیق در برنامه‌ درسی/ در کتب درسی خلأهایی وجود دارد

کتاب برنامه ریزی درسی دوره تحصیلی متوسطه منتشر شد

ساخت مدرسه

خیرین مدرسه‌ساز ظرفیت معنوی آموزش و پرورش هستند

آموزش ,مدرسه ,پرورش ,خیرین ,های ,ها ,آموزش و ,و پرورش ,خیرین مدرسه ,مدرسه ساز ,ها و ,جامعه خیرین مدرسه ,وجود جامعه خیرین ,تربت حیدریه هستند

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

وب نوشتهای عرفانی و ادبی معرفی کالا فروشگاهی چشم انتظاری های ماهی کوچک درون حوض! وبلاگ شخصی ایمان رسولی پری دریایی mahtabvectord jazireh-kade آموزش های رایانه ای newshamlm علم موزیک